Många kommer tro att Södra Esplanaden är en ny reklambyrå i Lund. Det är det inte. Södra Esplanaden kan göra samma sak som en traditionell reklambyrå men på ett lite annat sätt. Då vi alla är frilansare så försöker vi utnyttja varandras styrkor på bästa möjliga sätt så att vår kund kan få ut maximalt av sitt projekt. Vi är alla engagerade och brinner för vår uppgift. Vi kan inte luta oss tillbaka och lita på att någon annan på "byrån" gör jobbet.
Fysiskt består vi av fyra personer som sitter på Bankgatan 28C i Lund och ytterligare femton som sitter på andra platser. Vi kommer alltid att kunna vara så många eller få som projektet kräver.

Vi som sitter tillsammans i Södra Esplanadens lokal på Bankgatan 28C består av en Art Director, en illustratör/projektledare samt två journalister. De andra femton personerna som inte sitter på samma plats som vi behärskar områden som är viktiga i vissa projekt - t ex webbprogrammering, copy, fotografering och inredning.

Galleri!
Vi kommer även att ställa ut intressanta formgivare, illustratörer, skribenter och fotografer i vårt Galleri som kommer ha öppet på lördagar mellan 10.00-14.00.